Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart – Samsung Galaxy Tab A Specs, Price & What You Should Know

Samsung Galaxy Tab A 32GB, Wi-Fi, in – Gray for sale online | eBay

Merk: Samsung. Je eigen bioscoop-ervaring is helemaal compleet dankzij de gigantische batterij in de Galaxy Tab A. De tablet van Samsung is de beste vriend van je kinderen.

Hij beschikt over een nieuwe Kids Mode die kinderen van alle leeftijden op hun wenken bedient. Van spelletjes waarin ze problemen oplossen tot liedjes om mee te zingen en van creatieve tekenactiviteiten tot educatieve games.

Speelplezier gegarandeerd! Je kunt de Galaxy Tab A zien als de afstandsbediening van je huis. Hij is namelijk gemaakt om Smart Home-apparaten te besturen.

Via Bixby Vision 2. Plaats de tablet in de charging dock om Daily Board te gebruiken. Je huis was nog nooit zo slim. De Samsung Galaxy Tab A is een tablet die snel en makkelijk werkt.

In het apparaat zit een zuinige, maar krachtige Snapdragon processor.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart db009s price

Deze chipset heeft acht kernen en een maximale kloksnelheid van 1,8 GHz. Hierdoor werkt het Android besturingssysteem van de tablet snel en soepel.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart killeen

Ook aan inhoud geen gebrek met 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Aan de achterkant van de tablet zit een 8-megapixelcamera, aan de voorkant een met 5 megapixel.

08.03.2020 – Loenstream 23 april Ik raad dit product aan. Plaats de tablet in de charging dock om Daily Board te gebruiken. We vinden tablet alleen een beetje groot hadden wellicht voor Weer een goed product van Samsung. The display now features a resolution of x pixels instead of x pixels , although the screen is only marginally larger

Welke tablet kopen? Ik ben zeer tevreden over de tablet. Op dit moment is de versie van deze tablet met mindere specificaties 32 GB opslagcapaciteit en 3 GB werkgeheugen de beste koop in de tablettest van de Consumentenbond.

De onderhavige tablet dus met de hoger specificaties heeft 64 GB opslagcapaciteit en 4 GB werkgeheugen. Een micro-SD kaart tot GB kan ook nog geplaatst worden.

Het enige nadeel wat ik ervaar is dat de populairste video streamingsdienst op deze tablet slecht in SD kan worden weergegeven, terwijl het scherm van de tablet wel voor HD weergave geschikt is.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart for hsem

Hetzelfde geldt voor de video streamingsdienst van een bekende Amerikaanse webshop. Geschreven bij Samsung Galaxy Tab A De tablet is een goed functionerende toestel.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart finder

Waarbij je gemakkelijk kan omgaan. Het gebruiksgemak van de android komt goed tot uiting. Het is een lichte tablet, kleuren zijn mooi, scherm is voldoende groot en reactief.

Fijn tablet. Lekker groot.

Video samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart arabic

Alleen even wennen met aanraken van de apps. Reageert soms niet op eerste aanraking.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart electricity waco

Je moet dan een paar keer aantikken voordat app werkt. Prima tablet voor deze prijs.

Dagaanbieding met 5% korting! Samsung tablet Galaxy Tab A 32GB zwart

Snel aan en reageert prima op touch. Fijne grote voor netflix en youtube. Helaas zit er alleen een Italiaanse beschrijving bij en staat het apparaat standaard al op Italiaans staat.

Mooi en handig tablet,enige nadeel is dat je geen office kunt instaleren.

Lava samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart l420 app

Verder goed product. Fijne tablet met genoeg power en autonomie. Handig in gebruik.

Annachr9 23 juli Ik raad dit product aan. Samsung more or less left the OS untouched and only includes a few pre-installed apps. Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart But certainly not yet. Ik heb niet het idee dat het hier om een exemplarische fout gaat.

Gemakkelijk te installeren Heel handig met bijgekochte beschermende hoes 1e communie cadeau. Een geweldig tablet. Ook mede door zijn 64 gb opslagruimte.

Werkt goed, mooi beeld, precies zoal ik verwachtte! Best New Phones Coming in 2019 & 2020: Smartphones Dat het een geweldig mooi apparaat is met vele mogelijkheden en een fantastische beeld en geluids kwaliteit heeft en voor zo een mooie tablet niet duur.

Werkt heel fijn. Erg fijne tablet voor een mooi prijsje. Ik ben erg fan van Android.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart transformer trade

Erg prettig te personaliseren en synchroniseert goed met mijn telefoon wat betreft notities en dergelijke. Verder vind ik het erg prettig dat de tablet vier speakers heeft, de batterij erg lang mee gaat en dat het scherm wat uitgerekt is.

Hierdoor typt het ook wat makkelijker als je in portrait mode typt met twee vingers of met het kijken van filmpjes. De tablet is ook van goede kwaliteit met een zachte achterkant.

Enige nadeel is dat als ik een mapje aanklik en dan weer sluit, het scherm een seconde bevriest, maar dit kan ook een raar ding zijn in de software of van mijn tablet.

Mogelijk wordt dat nog gefixed met een update, want verder is hij gewoon snel en heb ik geen rare dingen ontdekt. Zeker een aanrader!

Hele mooie en snelle tablet mooie kleuren goed formaat vriendelijk in gebruik snel opgeladen blijft lang vol en zeer snelle eerste instelling!!

Ik heb deze tablet in april gekocht.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 – yes, Android tablets still exist…

Eerste slechte ervaring met een Samsung tablet of telefoon. Fora bezocht. Ik ben niet de enige die de problemen heeft die ik tegen kom. YouTube loopt vast.

Toetsenbord komt regelmatig niet of na lang wachten op. Tablet denkt dat printer niet werkt, etc. Ik zie veel denkwerk en zoeken naar oplossingen.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart rio

Mensen leggen relatie met provider Ziggo. Geven echter aan dat andere Samsung telefoons en tablets wel normaal werken. Fabrieksinstellingen terugzetten.

Added to Basket. Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart The best of the best, across all gadget categories and price picks.

Een Engelse site adviseert de cache bij Google en YouTube te legen, updates verwijderen. Problemen schijnen zich ook voor te doen bij de Tab A Een aantal oplossingen vergeefs geprobeerd, de meest drastische oplossing, terugzetten fabrieksinstellingen nog niet.

Ik ben geen ICT-er. De meeste mensen zijn dit ook niet. Ik heb niet het idee dat het hier om een exemplarische fout gaat.

C730lw samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart driveway gravel

Ik kan helaas niet adviseren dit toestel te kopen. Vreemd dat testsites deze problemen niet hebben opgemerkt. Fijne tablet. Gelijk met hoes besteld. Als deze ook weer 4 jaar meegaat net als mijn vorige samsung tablet zeer tevreden.

Nu ruim een week in gebruik en zeer tevreden. Dat het een geweldig mooi apparaat is met vele mogelijkheden en een fantastische beeld en geluids kwaliteit heeft en voor zo een mooie tablet niet duur.

Lte samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart about

Een echte aanrader. Uitstekende tablet die precies doet wat het moet doen. Ik was op zoek naar een tablet, vooral voor het kijken van Netflix en Youtube.

Het beeld en geluid zijn echt meer dan goed voor deze prijs en ook de snelheid is dik in orde. We vinden tablet alleen een beetje groot hadden wellicht voor Het feit dat je eenvoudig geheugen kan uitbreiden maakt het nog aantrekkelijker.

Kortom, heel erg blij mee! Dit is een goede tablet,met een voldoende groot scherm. Ik heb sinds ik hem heb al twee keer een update gehad via Samsung,dus een goede service.

Mooi groot scherm, helder beeld, beeldscherm is glanzend maar geen hinderlijke vingerafdrukken, snel. Heb er een GB microSD kaartje bijgekocht voor veel opslag.

Gekozen voor de grijze versie. Leuk geprijsd met de 50 euro cash back van Samsung. Licht in gewicht, ruim scherm. Querty toetsenbord.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart cymbal lte

Jammer dat er geen keuzemogelijkheid is om dit aan te passen. Goede prijs kwaliteit. Fantastische tablet.

Samsung galaxy tab a 10 5 32gb wifi zwart tab

Mooi en groot scherm.