Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold – Asus Zenfone 4 селфи ZDKL Dual Sim 64 ГБ смартфон Mobile 4G LTE, разблокированный | eBay

Garantie inclusa : detalii.

22.01.2020 – I also feel Asus could have cut down the price on the device and released it in the k price-segment. Smaller screen : 5. Barsan Mihai 22 Aug Review scris pentru varianta Negru.

Extinde garantia produsului. Vezi mai mult. Detii sau ai utilizat produsul? Achizitie verificata.

Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold eluga ray

Eu am stick cumparat din Ungaria si merge. Nu am intalnit problema cu caracterele chinezesti.

If we have shipped you the wrong size by mistake, we will either refund you in full or send you an item with an alternative size if applicable. Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold Please try your search again later.

Pentru mine e o comoara telefonul asta, nu am nimic sa ii reprosez. Il am de 2 ani si nu am avut o problema cu el. Redix Mihai. Teodor Bostiog. Iorga Emilian.

C6ucun smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold grs3 2017

Adauga in Cos. Contul meu. Cosul meu.

Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold for

Produse deschide megameniul. Opinia clientilor:. Beneficii: 9 puncte prin cardul eMAG-Raiffeisen detalii Deschiderea coletului la livrare 14 zile drept de retur.

Alege Culoare Auriu Negru. Garantie inclusa : detalii Persoane fizice: 24 luni. Transport gratuit:. Vezi detalii. Descriere Specificatii Review-uri 15 Intrebari si raspunsuri 2.

Asus Zenfone 4 Selfie dual review: Yet another selfie-centric smartphone! – Gizbot Reviews

Indiferent ca realizati fotografii, inregistrati clipuri video sau transmiteti in timp real, ZenFone 4 Selfie cu aplicatia sa SelfieMaster va ajuta sa aratati lumii adevarata voastra frumusete.

De doua ori mai multa frumusete Pentru a oferi cea mai buna experienta de realizare a fotografiilor de tip selfie, ZenFone 4 Selfie dispune de camere selfie duale — o camera standard de 20MP ce realizeaza imagini selfie de o claritate deosebita, si o camera de 8MP cu unghiuri largi si un camp de incadrare de de grade.

Cu ajutorul camerelor duale si al tehnologiei ASUS SelfieMaster, veti beneficia de flexibilitatea de a va incadra nu doar pe voi insiva in fotografie, ci si o suprafata de fundal extinsa — sau va puteti aduna toti prietenii si va puteti distra realizand imagini de tip wefie.

Selfie-uri de dimensiuni extinse Adauga o noua dimensiuni fotografiilor tale selfie cu ajutorul camerei cu obiective de de grade plasata pe partea din fata a modelului ZenFone 4 SelfieAcoperirea de camp extinsa va permite sa surprindeti fotografii si clipuri video mai mari, astfel incat veti putea incadra si imagini de fundal deosebite, sau aduna mai multi prieteni impreuna pentru a va distra realizand wefie-uri.

Camera include un obiectiv 6P ce ofera o calitate optica superioara, oferindu-va cele mai bune unghiuri largi.

Wont smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold note battery

Lasa-ti frumusetea sa straluceasca ZenFone 4 Selfie este echipat cu un blitz LED cu lumina de intensitate redusa Softlightce ofera necesarul perfect de lumina de fundal — exact ca intr-un studio profesionist — imbunatatind aspectul texturii pielii si punand in evidenta tonalitatile reale ale pielii pentru a va permite sa straluciti ca o adevarata vedeta in fiecare fotografie selfie.

Fiti chiar mai atragatori ZenFone 4 Selfie va imbunatateste si mai mult aspectul exterior cu ajutorul acestui mod foarte inovativ de infrumusetare ce aplica filtre de retusare si imbunatatire automata a imaginilor la nivel profesionist.

Modificarile includ alterarea nuantelor pielii si tenului, eliminarea imperfectiunilor, iluminarea pielii, marirea ochilor si subtierea obrajilor.

Puteti chiar optimiza manual fiecare filtru pentru a crea cu usurinta aspectul dorit. Mai frumoasa, mai distractiva, mai personala SelfieMaster este o aplicatie distractiva si intuitiva ce va permite sa aplicati efecte de infrumusetare pentru a va face selfie-uri sa arate si mai bine.

Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold digital2

Putand alege intre zece niveluri de infrumusetare, puteti reduce impactul ridurilor, elimina imperfectiunile pielii, ajusta nuantele pielii, imbunatatindu-va trasaturile instantaneu.

Indiferent ca realizati fotografii, inregistrati clipuri video sau realizati transmisiuni video in timp real, SelfieMaster va permite sa realizati aspectul perfect pentru camera.

Puteti chiar utiliza functiile de editare inteligenta a fotografiilor pentru a crea colaje si montaje pe care pe care le puteti apoi partaja cu prietenii.

Surprindeti fiecare moment pretios In plus fata de camerele dual selfie, ZenFone 4 Selfie dispune de o camera spate de 16MP pentru a va permite sa surprindeti fiecare moment pretios la o claritate excelenta si un nivel extraordinar al detaliilor.

Sistemul de focalizare automata prin detectie de faza va ajuta sa realizati fotografia favorita de fiecare data. Eleganta in fiecare detaliu ZenFone 4 Selfie este o adevarata frumusete, dotata cu un finisaj metalic si detalii elemente stralucitoare ce-i confera un aspect artistic.

Dotat cu un ecran curbat acoperit de sticla 2.

Mobile smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold foot and

Carcasa metalica dispune de detalii gravate in jurul camerei spate ce stralucesc atunci cand sunt vizualizate sub diferite unghiuri. Puternic, eficient, rapid ZenFone 4 Selfie este echipat cu un puternic procesor Qualcomm Snapdragon ce ofera performante superbe si eficienta energetica ridicata, permitandu-va sa surprindeti selfie-uri mai rapid si sa lucrati mai mult.

Un cititor de amprente montat pe partea din fata a lui ZenFone 4 Selfie, intr-o pozitie ergonomica, este activat intr-o fractiune de secunda, oferind o functie de securitate foarte usor accesibila.

Suportul sau foarte ergonomic pentru cei trei conectori va permite instalarea card-urilor SIM si microSD intr-un singur par, foarte simplu. Cumparate frecvent impreuna.

Adauga in Cos Adaugat in cos. Review-uri 15 review-uri Adauga un review 4. Spune-ti parerea acordand o nota produsului. Sorteaza dupa: Cele mai noi Cele mai populare.

Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold plus book

Filtreaza: Toate review-urile Review-uri de 5 stele Review-uri de 4 stele Review-uri de 3 stele Review-uri de 2 stele Review de o stea.

Doar achizitie verificata. Sorteaza dupa Cele mai populare. Filtreaza Toate review-urile. Toggle search. Alinus85 01 Apr Review scris pentru varianta Negru.

Foarte bun calitate pret. Publica Anuleaza de caractere ramase.

Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold mirrorung mito

Robert Bordianu 15 Iun Review scris pentru varianta Negru. Foarte multumit.

Technical Specification. Best New Phones Coming in 2019 & 2020: Smartphones These are complemented by the 4x super resolution feature which creates a single, extremely detailed photo; and real-time HDR that properly shows the resulting HDR photo as you frame it.

Face poze foarte bune. Asa si-asa. Nu are gboard. Nu merge cu selfie stick. Are meniu in romana.

Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold galaxy edge

Cartela SD se deschide separat la fiecare repornire. Boeriu Mircea 23 Apr Review scris pentru varianta Negru. La capitolul accesorii sta mai porst in sensul ca nu prea se gasesc.

Florin C 31 Ian Review scris pentru varianta Negru. Mult imbunatatit vs veriunile anterioare detin zenfone 2 selfie mai ales din punct de vedere design fara a face rabat de la performante.

Una dintre cele mai bune oferte in acest segment de pret. Emag- customer service promt, livrare show room in aceeasi zi.

Don Rares 25 Sep Review scris pentru varianta Negru.

K88 smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold blade

Cel mai tare telefon asus. Barsan Mihai 22 Aug Review scris pentru varianta Negru. Am avut acest telefon si pot sa spun ca am fost mega multumit, mergea cu selfie stick, am gasit si husa si folie dar din pacate l-am pierdut Mia parut foarte rau ca eram in stare sa imi iau altu, dar avea un prieten un samsung s7 care mi la vandut in rate si a trebuit sa renunt la ideea de ami cumpara din nou asus selfie.

Dan Gheorghe 10 Oct Review scris pentru varianta Negru. Functioneaza excelent, primeste update permanent, nu are lag, nu are litere chinezesti cum a fost mentionat mai sus, face poze superbe, sunet excelent.

Asus launches Zenfone 4 Selfie, Selfie Pro phones in India

Merita banii! Ioan Grigoras 21 Aug Review scris pentru varianta Negru.

Don Rares 25 Sep Review scris pentru varianta Negru. Smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold Redix Mihai.

Nu sa putut achzitiona folie protectie si husa cu capac. Luiza 18 Sep Review scris pentru varianta Negru.

Overheating smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold cas asus

Calitate pret, excelent! Revin in caz de probleme! Livrarea cu samday, super! Comandat duminica dupa masa, primit marti dimineata!

Intrebarile si raspunsurile clientilor 2 intrebari Adauga intrebare. Publica Anuleaza.

Picasso smartphone asus zenfone 4 selfie zd553kl rose gold 350 model

Redix Mihai 06 Ian Adauga un raspuns. Teodor Bostiog 12 Dec Are senzori de amprenta? Istoricul tau de navigare.

Alti vizitatori au fost interesati si de:. Creste-ti afacerea! Acces instant la sute de mii de clienti unicizilnic Inregistrarea afacerii tale este gratuita Esti la doar cateva click-uri de vanzari spectaculoase.

Vreau sa vand pe eMAG. Live updates Vezi cele mai noi stiri!